Acteur Ward Kerremans deelt in TV Familie inzichten in zijn leven, zowel op het scherm in ‘Alter Ego’ als daarbuiten met zijn zoontje en partner Danira Boukhriss Terkessidis. 

Hij benadrukt het belang van zijn familie en relatie naast zijn professionele successen. “Younes en Danira hebben elkaar echt heel graag”, vertelt hij over de band tussen zijn zoon en partner. Ward beschrijft hoe hij in staat is om de emotionele belasting van zijn rollen op de set achter te laten en zich thuis te concentreren op zijn gezin. Hij spreekt in TV Familie ook over het balanceren van zijn acteercarrière met het vaderschap en zijn relatie met Danira en hoe ze elkaar ondersteunen ondanks hun drukke levens. 

Kerremans’ verhaal belicht de uitdagingen en vreugden van het jongleren tussen een succesvolle carrière en een rijk persoonlijk leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.