Tanja Dexters en haar man Michael zijn in het huwelijksbootje gestapt. Het werd een prachtige dag waarbij ze omringd waren door vrienden en familie. De grote afwezige op het huwelijk was de schoonmoeder van Tanja.

“Ze heeft het nooit kunnen aanvaarden dat Michael en zijn ex uit elkaar zijn gegaan. Ze is van het idee dat je moet samenblijven als je een kind hebt. Kort na hun breuk zijn Michael en ik beginnen daten, maar zij denkt dat onze romance al veel langer bezig was, wat totaal niet waar is”, vertelt Tanja in Story.

De moeder van Michael heeft een beeld van Tanja voor zich en lijkt daar maar niet van af te willen wijken. En dat vindt Dexters erg jammer.

“Het is jammer dat ze mij de kans niet geeft om haar te leren kennen. Het zit blijkbaar heel diep. Dat ze mij niet goedkeurt, heeft Michael ervan weerhouden me eerder ten huwelijk te vragen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.