Kristof Verhassel, bekend van zijn rollen in ‘Thuis’ en ‘Familie’, geeft een eerlijke kijk op de werkelijkheid van zijn acteercarrière. 

“Het leven van een acteur is niet altijd een sprookje,” zegt hij. Ondanks de voldoening die hij haalt uit zijn werk, spreekt Kristof over de voortdurende onzekerheid en uitdagingen van het acteursbestaan. Hij benadrukt in Primo de voortdurende strijd om werk te vinden en de financiële instabiliteit die vaak hand in hand gaat met het beroep. Zijn openheid biedt een dieper inzicht in de minder besproken kanten van het acteren, waarbij de schittering vaak wordt overschaduwd door persoonlijke en professionele uitdagingen. 

Kristofs ervaringen onthullen een realistischer beeld van wat het betekent om als acteur te werken in de hedendaagse entertainmentindustrie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.