Natassia, levenspartner van bekende chef Wout Bru, heeft haar jarenlange worsteling met ernstige acne publiekelijk gedeeld. 

Dit huidprobleem, dat onverwachts in haar leven kwam, zorgde voor aanzienlijke zelftwijfel en verminderde haar kansen in de modellenwereld. Haar openhartige verhaal benadrukt de emotionele uitdagingen die gepaard gingen met deze aandoening. “Het was een tijd vol onzekerheid en zelfreflectie, maar uiteindelijk heb ik mijn innerlijke kracht gevonden,” onthult Natassia in Dag Allemaal. Dankzij haar doorzettingsvermogen en de steun van haar partner Wout, vond ze succesvolle behandelmethoden en herwon ze haar zelfvertrouwen. 

Nu gebruikt ze haar ervaringen om anderen te helpen in haar schoonheidssalon, waar ze behandelingen biedt voor vergelijkbare huidaandoeningen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.