Natassia, de vriendin van de gerenommeerde chef-kok Wout Bru, heeft in Dag Allemaal een diepgaande openbaring gedeeld over haar strijd tegen acne. 

Deze ervaring, die haar zwaar trof tijdens haar modellencarrière, bracht een periode van intense onzekerheid met zich mee. “Er waren dagen dat ik me zo onzeker voelde dat ik de buitenwereld vermeed,” vertelt Natassia in Dag Allemaal. Door een succesvolle behandeling en de onvoorwaardelijke steun van Wout heeft Natassia echter een opmerkelijke transformatie ondergaan. Nu zet ze haar persoonlijke ervaringen in om anderen met soortgelijke huidproblemen te helpen. “Ik wil dat mijn verhaal een bron van hoop en inspiratie is voor iedereen die met acne worstelt,” zegt ze, haar hernieuwde zelfvertrouwen uitstralend. 

Haar reis toont aan dat uitdagingen overwonnen kunnen worden en dat ze zelfs kunnen leiden tot nieuwe, betekenisvolle paden in het leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.