Toen Christoff eigenaar werd van het huis waar hij nu woont, wilde hij heel graag marmeren zuilen in zijn huis. Die wogen zo’n 750 kilo en daar heeft zijn vader eens serieus op gevloekt.

“Vandaag ben ik er niet meer zo gek op, dus misschien moet ik nog eens een ploegje sterke beren optrommelen om ze weg te halen. Ik ben sowieso iemand die om de paar jaar een nieuwe wind door zijn interieur laat waaien. Smaken evolueren, dus is het normaal dat ook het uitzicht van een huis wijzigt. De klassieke Engelse look uit de beginperiode dat ik hier woonde, met zetels van Chesterfield en landelijke invloeden, is al bijna volledig verdwenen. Alleen voor kerst wijk ik niet af van de tradities en blijf ik trouw aan de typische kleuren”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws.

De eethoek in huis heeft dan weer een speciale betekenis voor de zanger. Het is een beetje zijn heilig hoekje geworden met foto’s van zijn grootmoeder, opa en oma.

“Ik heb hen heel lang in mijn leven mogen hebben en ben daar erg dankbaar voor. Nog altijd wil ik hen graag dicht bij mij. Ik praat met hen en haal fijne herinneringen op. Binnenkort komt er ook een urne met de as van mijn poes Junior die ik zopas moest laten gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.