Jacotte Brokken, VRT’s stralende weervrouw en ster in ‘De Slimste Mens’, trotseert de storm van kritiek met een onwankelbare houding. 

Ondanks de negatieve reacties op haar uiterlijk en stijl, blijft Jacotte vastberaden en positief. “Ik ben meer dan mijn lijf,” zegt ze zelfverzekerd in Dag Allemaal. Haar benadering van kritiek is voorbeeldig: ze neemt het met een korrel zout en blijft ondanks aanhoudende kritiek gewoon zichzelf. 

Jacotte’s reis naar het scherm is niet zonder uitdagingen geweest, maar haar zelfacceptatie en vastberadenheid hebben haar tot een geliefd rolmodel gemaakt. 

Met steun van haar echtgenoot en haar onwrikbare zelfliefde laat Jacotte zien dat ware schoonheid van binnenuit komt en dat geen enkele hoeveelheid kritiek haar kan stoppen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.