Hilde Van Mieghem, bekend van het Vlaamse scherm, blikt in Dag Allemaal terug op een uitdagend jaar 2023. Ze deelt in Dag Allemaal haar ervaringen: “Ik heb maandenlang niets zelfstandig kunnen doen. Mijn sleutelbeen is weer aan elkaar gegroeid, maar ik heb nog altijd pijn.” 

Deze fysieke tegenslagen gingen gepaard met aanzienlijke financiële lasten door huiselijke rampen en een onverwachte schuld door energierekeningen. 

Van Mieghems zorgen gaan verder dan haar persoonlijke strijd; ze uit in Dag Allemaal een grote bezorgdheid over wereldwijde instabiliteit: “Ik wil mezelf, m’n kinderen en kleinkinderen veiligstellen.” Haar toevlucht heeft ze gevonden in een huisje in Italië, een veilige haven waar ze aan haar literaire ambities werkt. 

Terwijl ze zich voorbereidt op een nieuw jaar, spreekt Van Mieghem haar wens uit voor een terugkeer naar meer persoonlijke interacties en minder digitale complexiteit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.