Lindsay, de charmante zangeres, opent haar hart over Kerstmis, een tijd vol liefde en familie. “Kerst is bijzonder voor mij, vol van warmte en licht,” zegt Lindsay. 

Dit jaar staat de feestdag in het teken van familie. Met haar kenmerkende enthousiasme vertelt ze over de geplande festiviteiten. “We beginnen de dag met het versieren van de boom. 

Lisa-Marie, mijn dochter, is dol op kerst. Samen zorgen we voor een magische sfeer in huis,” vertelt Lindsay in Story. Het hoogtepunt van de dag wordt de feestmaaltijd, een traditie waar iedereen naar uitkijkt. “Het wordt een eenvoudig, maar overheerlijk menu. We houden het gezellig en intiem met de familie.” 

Terwijl ze spreekt over de feestdagen, glanzen haar ogen van trots en vreugde. Kerstmis met Lindsay betekent samenzijn, genieten, en de liefde vieren met dierbaren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.