“2023 was voor mij een jaar van waardering en vreugde,” zegt Sven de Leijer in Primo. Met de geboorte van zijn zoon Leo, heeft Sven een nieuw perspectief op het leven gekregen. 

“Leo heeft mijn wereld veranderd. Elke lach, elke nieuwe ontdekking met hem, maakt mijn leven rijker,” deelt hij liefdevol. Ondanks de onrust in de wereld, blijft Sven zich concentreren op de positieve aspecten van het leven. “Ik geloof sterk in het verspreiden van positiviteit. Het is belangrijk om in deze tijden van onrust een bron van licht en vreugde te zijn,” verklaart hij. 

Sven benadrukt ook het belang van een ondersteunend netwerk. “De liefde en steun die ik van mijn vrienden en familie heb gekregen, is onbetaalbaar. Het herinnert me eraan dat we samen sterker zijn,” zegt hij in Primo. 

Terwijl hij vooruitkijkt naar 2024, koestert Sven elk moment met zijn gezin en kijkt hij uit naar meer kansen om vreugde te verspreiden. “Elke dag is een geschenk, en ik ben vastbesloten om elk moment ten volle te benutten,” sluit hij af met een glimlach.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.