Erik Van Looy bereidt zich voor op een spannend nieuw avontuur in Nederland. Met een recent contract bij RTL Nederland op zak, gaat hij de geliefde quizshow “De pappenheimers” presenteren. 

Deze nieuwe rol belooft niet alleen zijn presentatietalenten over de grens te tonen, maar ook een frisse wind te brengen in de Nederlandse televisiewereld. “Ik ben opgewonden om een stukje van mijn stijl naar Nederland te brengen en kan niet wachten om het Nederlandse publiek te entertainen,” deelt Van Looy in Humo mee. 

Zijn overgang naar Nederland is niet de enige verandering; hij brengt ook de laatste voorstellingen van zijn zaalshow “Verslaafd!” naar het Nederlandse podium. 

“Het voelt als een natuurlijke stap in mijn carrière. Ik ben enthousiast om deze nieuwe horizon te omarmen,” aldus Van Looy in Humo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.