Dana Winner, al decennia een gevestigde waarde in de muziekwereld, ervaart nu een sensationele heropleving. Haar vertolking van Whitney Houstons ‘One Moment in Time’ heeft haar onverwacht tot een internethit gemaakt, met miljoenen views wereldwijd. 

“Dit is een onverwachte, maar fantastische wending in mijn carrière,” zegt Dana in Primo. Haar nieuw album ‘Turn the Page’ en de single ‘Ik Neem Je Mee’ markeren een nieuwe fase in haar muzikale reis, met een breder, internationaler publiek. Dana straalt bij het idee van haar aankomende optredens in Zuid-Afrika en Azië. 

“Het voelt alsof mijn muziek geen grenzen meer kent. Ik ben dankbaar voor deze kans om mijn stem over de hele wereld te laten horen,” deelt ze enthousiast. 

Ondanks haar nieuwe wereldwijde bekendheid, blijft Dana Winner trouw aan haar roots en waardeert ze de eenvoudige genoegens van het leven. “Het draait allemaal om balans. Deze nieuwe fase is opwindend, maar thuis en familie blijven mijn anker,” aldus Dana.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.