De Vlaamse zangeres Dana Winner heeft een onverwachte wending in haar carrière genomen. Haar betoverende uitvoering van ‘One Moment in Time’ heeft haar op de wereldkaart gezet. “Ik wist dat dit nummer speciaal was, maar het internationale succes heeft me overdonderd,” vertelt een zichtbaar opgetogen Dana. 

Deze ontwikkeling heeft de deuren geopend naar nieuwe mogelijkheden, waaronder concerten op internationale podia. “Het idee om mijn muziek op wereldniveau te delen, is zowel spannend als een eer,” zegt ze. Ondanks haar nieuwe wereldwijde status, blijft Dana Winner zichzelf: bescheiden en toegewijd aan haar kunst. 

“Ik ben en blijf een zangeres die haar hart in elke noot legt. Dat zal nooit veranderen, waar ik ook optreed,” benadrukt ze in Primo. Dana’s nuchtere kijk op haar succes is verfrissend! 

“Het gaat om de muziek en de mensen die ervan genieten, dat is wat echt telt,”deelt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.