Metejoor, oftewel Joris van Rossem, deelt in De Morgen hoe therapie een cruciale rol heeft gespeeld in zijn artistieke en persoonlijke ontwikkeling. “Door mijn sessies heb ik geleerd om mijn ware emoties te omarmen en dit te weerspiegelen in mijn muziek,” deelt hij. 

Metejoor beschrijft hoe deze vorm van zelfreflectie hem in staat heeft gesteld om diepere en meer betekenisvolle liedjes te schrijven. 

“Het heeft me geholpen mijn angsten en onzekerheden onder ogen te zien, wat mijn muziek authentieker en relatiever heeft gemaakt.” 

Voor Metejoor is therapie meer dan alleen een middel voor zelfverbetering; het is een essentiële bron van inspiratie geworden, die hem in staat stelt om op een dieper niveau met zijn publiek te communiceren. “Mijn liedjes zijn nu een afspiegeling van mijn ware ik, dankzij de inzichten die ik in therapie heb opgedaan,” concludeert hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.