Aaron Blommaert deelt in De Morgen openhartig over zijn inspiratiebronnen. “Mijn familie en vrienden zijn mijn rots in de branding. Ze houden me geaard en herinneren me eraan waar ik vandaan kom,” zegt Aaron. Hij spreekt vol lof over zijn ouders. 

“Mijn ouders hebben me altijd gesteund en in mij geloofd, zelfs toen mijn ambities nog maar dromen waren.” Aaron vertelt ook over het belang van nederigheid. “Mijn vrienden zorgen ervoor dat ik nederig blijf. Ze laten me nooit naast mijn schoenen lopen, wat ik enorm waardeer.” 

Over zijn toekomstplannen zegt hij: “Ik wil blijven groeien als artiest en nieuwe uitdagingen aangaan. Maar wat er ook gebeurt, ik zal altijd trouw blijven aan mijn roots en de mensen die me hebben geholpen om hier te komen.” 

Aaron geeft in De Morgen toe dat hij soms worstelt met de druk. “Er zijn momenten dat ik me overweldigd voel, maar dan herinner ik mezelf eraan om te focussen op het nu en dankbaar te zijn voor het heden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.