Karen Damen opent haar hart in Dag Allemaal over het vinden van nieuwe liefde na haar recente scheiding. “Het was een moeilijke tijd, maar het leven zit vol verrassingen,” vertelt Karen met een glimlach. 

Ze deelt hoe deze nieuwe relatie onverwachts kwam, maar hoe het haar heeft geholpen om weer geluk te vinden. “Ik had nooit gedacht dat ik zo snel weer iemand zou vinden, maar soms brengt het leven je precies wat je nodig hebt op het juiste moment,” zegt ze. 

Karen legt de nadruk op hoe belangrijk het is om open te staan voor nieuwe mogelijkheden. “Na mijn scheiding dacht ik dat liefde niet meer voor mij was weggelegd, maar ik heb geleerd dat je hart altijd open moet staan voor liefde.” 

Ondanks de uitdagingen van het openbaar maken van een nieuwe relatie, is Karen positief. “Ik kies ervoor om gelukkig te zijn en deze nieuwe fase in mijn leven te omarmen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.