Kürt Rogiers deelt zijn ervaringen van het afgelopen jaar en hoe deze hem als persoon hebben gevormd. “Het was zonder twijfel een zwaar jaar, maar ik heb ook veel geleerd over mezelf,” vertelt Kürt in Primo. 

Hij spreekt over de ziekte van zijn moeder en hoe dit hem heeft gedwongen om zijn eigen kwetsbaarheid onder ogen te zien. “Het was een emotionele rollercoaster, maar het heeft me meer inzicht gegeven in wat echt belangrijk is in het leven,” zegt hij. 

In Primo onderstreept Kürt het belang van mentale gezondheid en hoe hij heeft geleerd om hulp te zoeken wanneer nodig. “Ik ben open over mijn gevoelens geworden en dat heeft me geholpen om beter om te gaan met stress en angst,” legt hij uit. 

Hij is hoopvol over de toekomst en is van plan om de lessen die hij het afgelopen jaar heeft geleerd toe te passen. “Ik ben sterker en wijzer geworden en dat neem ik mee naar de toekomst,” concludeert hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.