Ellen Callebout legt in HLN haar kijk op het leven uit: “Voor mij zit geluk in de kleine dingen!” Ze voegt toe: “Het samen zijn met Gert, wandelen met onze hond, of een rustige avond thuis – dat zijn momenten die ik koester.”

Na een ernstig ongeval in haar jeugd beseft Ellen hoe belangrijk het is om van elk moment te genieten. Die ervaring heeft haar sterker gemaakt en haar geleerd om de waarde van het leven te zien. 

In HLN vervolgt Ellen: “Mijn littekens herinneren mij aan wat echt belangrijk is. Wat mijn hart vervult, is tijd doorbrengen met dierbaren en zorgen voor mensen waar ik van hou.”

Ze sluit af met: “Ik probeer altijd positief te blijven en te focussen op wat echt telt. Het leven is te kort om je druk te maken over kleine dingen. Echte voldoening vind ik in de liefde, familie en echte vriendschappen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.