Sergio Herman spreekt in De Morgen over het volgen van zijn hart in zijn culinaire carrière. “Ik heb altijd mijn hart gevolgd en dat heeft mij gebracht waar ik nu ben. Mijn passie voor koken en het creëren van unieke smaken is wat mij drijft,” zegt Sergio in De Morgen. 

“De reis is niet altijd gemakkelijk geweest, maar elke uitdaging heeft me sterker gemaakt en mijn vaardigheden aangescherpt.” Sergio deelt ook zijn visie op innovatie in de keuken. “Innovatie is cruciaal in de culinaire wereld.”

“Het gaat niet alleen om het creëren van nieuwe gerechten, maar ook om het heruitvinden van de klassiekers. Ik probeer altijd een balans te vinden tussen traditie en vernieuwing.” 

Herman benadrukt in De Morgen het belang van teamwork in zijn succes. “Een goed team is de sleutel tot succes in elke keuken. Ik ben dankbaar voor de getalenteerde mensen met wie ik heb mogen werken en die mijn visie delen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.