De reputatie van ideale schoonzoon is er ééntje die Günther Neefs ondertussen al 33 jaar met zich mee draagt. De immer sympathieke zanger is dan ook een graag geziene gast bij het brede publiek omwille van zijn optimistische kijk op het leven.

“Ik heb eigenlijk nooit veel last gehad van zwaarmoedigheid of downs” gaat Günther van start in Goesting. “Toen ik nog in de autoverkoop zat, had ik dat ook al. Mijn mentor uit die tijd, Frank Van Oosten, en ik verkochten auto’s als zotten, wij liepen voortdurend op wolkjes. Sindsdien is het altijd zo geweest in mijn leven.”

De zanger gaat zelfs een stapje verder en geeft toe dat hij negatieve mensen niet kan verdragen. Uiteraard, mocht er een vriend door een moeilijk periode gaan, zou hij hem steunen maar in het dagelijks leven probeert Günther weg te blijven van negatieve mensen.

“Da’s tijdverlies. En ik duld ze al helemaal niet in mijn entourage”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.