Tanja Dexters is niet als een blok gevallen voor haar man Michaël. Toen ze hem na een aantal jaar opnieuw tegenkwam heeft ze hem eens goed moeten wakker schudden voor hij besefte dat Tanja voor hem de ware was.

“Ik heb hem gezegd: ‘Hoeveel andere vrouwen ga je eigenlijk nog proberen voor je beseft dat ik de vrouw van je leven ben?’ Ik ben blijven volhouden, ik dacht: ‘Ik verander hem wel.’ Want de volgende zal het ook weer doen, redeneerde ik. Wat is dat toch met mannen? Tachtig procent gaat vreemd. Dat weet ik van toen ik single was, want ze hadden thuis allemaal een lief. En die andere twintig procent vind ik waarschijnlijk te saai. Maar leg het maar uit aan je dochter, hé. Dat je voor bedrog wél haar vader hebt verlaten, maar niet je nieuwe partner”, zucht Dexters in Het Laatste Nieuws.

De gewezen miss zou niet per se veel aan haar geschiedenis willen veranderen. Wat ze ook zou veranderen, er zouden altijd mensen kritiek hebben. Maar dat probeert ze zich niet aan te trekken.

“Integendeel. Als iemand morgen zegt ‘je bent te mager’, dan zal ik overmorgen een foto posten met een kleedje dat nog korter is. ‘Je bent oppervlakkig’, zeggen mensen dan wel eens, maar ze zien maar een stuk van het verhaal. Ze zien in mij de losbol die graag een glas drinkt en ik kan er niet eens kwaad om zijn, want dat is ook wat ik het liefst toon van mezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.