We kennen Aster Nzeyimana natuurlijk vooral als man van de voetbal en man van de sport. Maar dankzij VTM krijgt hij nu ook de kans om ‘The Voice’ mee te presenteren aan de zijde van An Lemmens.

Een jaar geleden had Aster nooit gedacht dat hij een overstap zou maken van de VRT naar VTM. Dat bewees zijn gesprek met Lize een jaar geleden.

“In februari vorig jaar, waren Lize en ik tijdens een wandeling in Nederland over werk en carrières aan het praten. ‘Zou jij ooit de VRT verlaten?’ vroeg ze. ‘Ik zit goed op de VRT’, zei ik, ‘ze zouden me al ‘The Voice’ moeten aanbieden. Maar no way dat ze dat gaan doen.’ Dus toen ze met die vraag kwamen… Dat was echt wel mijn zwakke plek. Ik zou bij wijze van spreken al toegehapt hebben als ik achter de schermen de afwas mocht gaan doen”, lacht hij in Dag Allemaal.

Maar een job als afwasser is het niet geworden, integendeel, hij mocht presenteren samen met An Lemmens.

“Het klikt met haar. Ik voel me comfortabel naast An, we hebben een gelijkwaardige rol. Backstage zitten we dikwijls te babbelen. Zij studeert voor vroedvrouw, mijn mama is vroedvrouw geweest en ik ben daar dus een beetje in opgegroeid, dat was vanaf dag één een gemeenschappelijk gespreksonderwerp.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.