Op 14 februari gaat de onewomanshow van Karen Damen in première. Die dag is het Valentijn. Er zullen dus heel wat verliefde koppels in de zaal zitten. Karen die heeft jammer genoeg niemand om de liefde mee te vieren.

Ondertussen leeft ze vol spanning toe naar die première, al heeft ze nu geen partner meer met wie ze die spanning en stress kan delen.

“Ik ben nog volop een paar dingen aan het herschrijven, want wat er privé gebeurd is kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom is de première uitgesteld. Het zou wat raar zijn geweest als ik twee weken na de aankondiging van de breuk de vrolijke frans zou uithangen op het podium en er mopjes over maak. Op de breuk zelf zal ik niet dieper ingaan, maar wel op wat het met je doet als je op je vijftigste als bekende kop weer single bent”, zegt Karen in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.