Sinds 3,5 jaar is Elise samen met haar vriend François en de twee wonen sinds kort ook samen. Een grote stap voor Elise, want nu heeft ze ook een huishouden te runnen.

“Maar ook die rol ligt me wel. Ik heb nu een eigen wasmachine en ik heb zelfs een strijkijzer besteld. Tot voor kort had ik het gevoel dat ik achterophinkte: ik heb vrienden die al een huis hebben gekocht of straks hun eerste kind krijgen. Zij hadden al zoveel, en wat had ik? Niks! Sinds ik samenwoon, steekt die paniek minder snel de kop op. Ik had het nodig om te merken dat ik toch ook al iets had verwezenlijkt”, zegt ze in Humo.

Nochtans heeft Elise op jonge leeftijd al veel verwezenlijkt. Zo speelt ze mee in ‘Thuis’ sinds ze veertien is. Dat is niet niks.

“Ja, maar op andere vlakken blijf ik steken. Ik heb mijn rijbewijs nog altijd niet en ik moet mijn leerkrachtendiploma nog halen, ook al sta ik al twee jaar voor de klas. Ik blijf maar vakken meeslepen, omdat ik de tijd niet vind om zelf in de les te zitten en de examens af te werken. En ook wel omdat ik studeren haat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.