In ‘Dertigers’ leek Bart, gespeeld door Tom Dingenen, niet meteen de ideale echtgenoot. In het echte leven is Tom al jaren samen met zijn vrouw en heeft hij als echtgenoot zeker zijn goede kanten.

“Ik kan goed mijn kalmte bewaren in discussies met mijn vrouw. Zij is heel temperamentvol, daar ben ik destijds ook verliefd op geworden. We vullen elkaar dus goed aan. Soms zegt zij tegen mij dat ik wat meer op mijn strepen moet staan. En daarnaast kan k ook veel dingen oplossen met humor”, zegt Tom in Story.

Maar de vrouw van Tom moet ook kunnen leven met de vreemde gewoontes die haar man heeft. En zo heeft hij er wel eentje.

“Ik trek vaak haartjes uit mijn baard. Volgens mijn vrouw die ik dat vooral als ik over iets aan het nadenken ben. IK ben dan even weg van de wereld, ook al zit ik voor de televisie, aan mijn bureau of in de auto. Als mijn echtgenote me daarop betrapt, geeft ze een opmerking. Uit schrik voor een kale plek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.