Voor zijn 50ste verjaardag mocht Sam Gooris met zijn gezin op reis naar Japan. Sam droomde daar al heel lang van en zijn droom kwam eindelijk uit. 50 worden is niet niks, maar Sam had daar weinig problemen mee.

“Het voelde helemaal niet lastig aan. Maar ik voel wel dat ik ouder word. Op een optreden geef ik nog altijd volle gas, maar ik word toch gewaar dat ik wat minder snel recupereer. Zoals twee optredens op een dag, dat gaat niet meer. Als ik iets doe, moet het goed zijn”, zegt hij in Primo.

Sam heeft al veel bereikt in zijn leven en heeft alle geluk die hij maar nodig heeft. Hij heeft een prachtige vrouw, 2 schatten van kinderen en een leuke job. Toch zou hij geen nee zeggen mocht hij EuroMillions winnen.

“De mensen zouden het niet eens merken mocht ik dat winnen. Ik ben perfect gelukkig eigenlijk. Ik zou niet direct een nieuw huis of een nieuwe auto kopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.