Juan Gerlo is goed bezig. Tien jaar geleden is hij afgestudeerd aan het Conservatorium en ondertussen heeft hij al veel leuke dingen mogen doen. 

“Naast tv-werk heb ik al heel wat musicals kunnen doen. Het is fijn om zang, dans en acteren te blijven combineren. Afgelopen zomer werd ik trouwens gevraagd voor het Antwerpse collectief de Grungblavers met o.a. Gene Bervoets en Erik Goossens. Ik woon nu al bijna tien jaar in Antwerpen, dus ik hoop toch dat ik al een aardig mondje Antwerps praat”, lacht Juan in Tv Familie.

Een carrière als solozanger, ook dat zou Juan wel zien zitten. Maar alleen als het op de juiste moment in zijn carrière past en als hij er zich honderd procent goed bij voelt.

“Ik zeg daar zeker geen nee tegen, maar dan moet wel alles in de plooi vallen. Ik schrijf muziek, en zit thuis geregeld op m’n gitaar te tokkelen of piano te spelen. Maar verder heb ik daar nog niks mee gedaan. Da’s iets voor de toekomst.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.