Carina Clerinx is klaar voor haar comeback. Al kan je het moeilijk een echte comeback noemen. Carina is nooit weggeweest als zangeres, maar stond gewoon lange tijd minder fel in de belangstelling.

Nu vormt ze een duo met Michel Presti en is ze klaar om opnieuw de hitparades te bestormen. Ze wil er terug staan en daar heeft ze alles voor over. Ze wil zich achteraf niks te verwijten hebben.

“Maar zo denk ik niet. Het zal gewoon lukken. We blijven ervoor gaan, tot we slagen. Deze zomer zál ik op het podium van ‘Tien om te Zien’ staan. We moeten gewoon een hitje scoren en dan staan we daar. En als het toch niet lukt, zal het de zomer erna zijn. Ik blijf zingen en optreden, samen met Michel”, klinkt het in Primo.

Met haar vorige zangpartner Patrick vormde Carina ook een liefdeskoppel. Daarvoor heeft ze geen schrik bij Michel, want hij is getrouwd.

“Hij heeft een toffe vrouw. Ze hebben vier kinderen en ik ben al tien jaar samen met Youness. Met Patrick was het een ander verhaal. Hij was een leerling van mij en werd verliefd op me. Hij heeft er alles aan gedaan om mij te veroveren en ik ben uiteindelijk gezwicht voor zijn charmes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.