Tatyana Beloy schittert dit seizoen opnieuw als Vlaamse host van het populaire realityprogramma Big Brother, een job die haar uitstekend bevalt, zo verklapt ze aan Het Laatste Nieuws.

“Ik lees elke dag voice-overs, per aflevering. Dat doe ik van thuis uit: Konrad (haar echtgenoot, n.v.d.r.) heeft in mijn bureau een soort geluiddichte opnamestudio gemaakt”, gaat de presentatrice enthousiast van start. “Ik sta ’s morgens op, breng Wolfgang naar school, bekijk de aflevering en lees de teksten in. De workload – boven op mijn ander werk valt dus mee: ik kan elke dag mijn kind naar school brengen en gaan halen. Ik vind dat belangrijk en fantastisch dat het kan. Elke zaterdag ben ik dan in Amsterdam voor de liveshow.”

Het helpt natuurlijk ook dat Tatyana een echtgenoot achter haar heeft staan die haar voor de volle 100% steunt. “Toen voor Taty de aanvraag van Big Brother kwam, heb ik direct gezegd: ‘Doen. We zorgen ervoor dat het lukt”, gaat Konrad van start. “Dat programma is voor haar gemaakt. De spotlights, die blinkende vloer, een liveshow dragen. Dat is echt niet makkelijk, maar ze doet dat fantastisch. Dat is keigraaf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.