Tatyana Beloy en haar echtgenoot Konrad zijn ondertussen al zeven jaar een koppel, toch maakte de sympathieke cameraman geen al te beste eerste indruk op de presentatrice, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

“Ik leerde Konrad kennen toen ik werkte voor Vlaanderen Vakantieland” gaat Tatyana van start. “Ze hadden hem gevraagd om een reportage te draaien met mij, in Limburg.”

Voor een reportage moest de presentatrice overnachten in een hangende tent aan een boom. Op zich een mooie ervaring, ware het niet dat de rest van het team heerlijk op hotel bleef overnachten. “Op draaidag twee zegt Konrad: ‘Euh, volgens mij staat er niks op. Ik heb toen gezegd: ‘Met die gast wil ik nooit meer samenwerken”, gaat de presentatrice verder.

Alsof het lot ermee gemoeid was, liep het tweetal elkaar daarna regelmatig tegen het lijf. Op deze manier zijn ze aan de praat geraakt en konden ze het uitstekend met elkaar vinden. “We konden intussen ook hartelijk lachen om die mislukte opnames. En na zoveel tijd hebben we dan apart afgesproken. Et voilà. Getrouwd! Kind! Huis gekocht!”, besluit ze tevreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.