Karen Damen heeft de première van haar onewomanshow onlangs uitgesteld als gevolg van haar breuk met Antony Van der Wee. De nieuwe datum werd 14 februari! Een wel erg opvallende dag, zo merkte de reporter van Het Nieuwsblad op, aangezien op die dag ook Valentijn wordt gevierd.

“Dat is louter toeval, geloof het of niet”, gaat Karen van start. “Twee à drie weken voor de eerder geplande première kwam uit dat mijn huwelijk gestrand was. Terwijl de beslissing voor die breuk al lang genomen was en ik al aan het verwerken sloeg, leek het wat gek om de vrolijke frans uit te hangen op het podium zonder er wat over te zeggen. Maar er al een mopje over maken, daarvoor was het veel te vroeg. Dan zouden de mensen denken: Amai, ze vindt het helemaal niet erg. Dat was niet het geval.”

Om deze reden besloot het tv-gezicht om de première uit te stellen. “De nieuwe datum, 14 februari, was toevallig de eerste die voor de zaal zou passen. Ja, ik heb die dag toch niets anders te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.