Zeventien jaar lang vormde Karen Damen een onafscheidelijk koppel met haar echtgenoot Antony Van der Wee, alvorens het onlangs tot een breuk kwam. Wanneer de reporter van Het Nieuwsblad vraagt hoe het tv-gezicht nu naar de liefde kijkt, geeft Karen aan dat ze het geloof hierin nog lang niet verloren is.

“Je kunt daar nu flauw om doen, maar ik word binnenkort wel vijftig!”, gaat ze van start. Dan is het fijn te merken dat mannen nog steeds naar je omkijken. Ik ben nog niet aan het daten en ben dat ook niet echt meteen van plan. Het idee dat het wel weer kan, vind ik plezant. Plots krijg ik een tweede kans wanneer ik bijna vijftig ben. Dat is spannend. Het is niet zo dat ik er actief naar op zoek ben. Ik zie wel wat er gebeurt. Ik doe mijn goesting and I love it!”

Karen geeft toe dat ze graag eens op de datingapp Raya zou willen rondkijken, een elite-datingapp voor bekende personen. “Gewoon om te kijken wie er nog allemaal op zit. Maar zodra ik een account zou aanmaken, heb ik het vlaggen. Dan denkt iedereen dat ik weer ‘beschikbaar’ ben. Dat is dus niet het geval, hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.