Wanneer de reporter van Het Laatste Nieuws vraagt aan Moora Vander Veken wie haar laatste zwoele vakantieliefde was, vertelt de actrice dat ze die heeft ontmoet vorig jaar tijdens een rondtrip in de Caraïben.

“’s Ochtends pikten Deense vrienden me op met hun zeilboot ‘Ariel’”, gaat Moora van start. “Wel, het waren niet de Denen die mijn hart voor twee weken sneller deden slaan, maar wél de zeilboot. Ik mis Ariel nog elke dag.”

Een memorabele kus zal de actrice in ieder geval niet overgehouden hebben aan deze vakantieliefde, die heeft ze echter wel meegemaakt in Tahiti. “Ik ontmoette tijdens het kajakken een lokale dichter die zichzelf de prins van de zee noemde. Enkele biertjes later nam hij een steenvis in zijn handen en drong aan om die een zoen te geven. Het bleek een heel giftige soort te zijn. De vis dan.”

Toch zal Moora dit nog altijd beter vinden dan een fantasie die onlangs door haar hoofd spookte wanneer Guy Verhofstadt haar in de nek kwam zoenen. “Dat beeld heb ik moeten wegspoelen met een koude douche”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.