Buiten haar ongelooflijk zangtalent, is Natalia Druyts nog om een andere reden bekend, zo kunnen we opmaken uit een interview met Primo. De zangeres zou volgens veel mensen namelijk aanzien worden als een harde tante, iets wat Natalia erg jammer vindt.

“Vanwaar komt dat toch?”, vraagt ze zich af. “Ik denk omdat ik heel consequent ben, zo ben ik ook opgevoed. Een afspraak is een afspraak voor mij, daar hou je je aan. Doe je dat niet, dan sta ik op mijn strepen.”

Natuurlijk is de zangeres in The Voice erg streng voor haar team maar dit komt volgens haar omdat het tijdens het programma over werkethiek gaat. “Ik zeg altijd tegen mijn kandidaten: ‘Ben je hier graag? Dan moet je alles geven, of anders ga je naar huis.’ Natuurlijk moeten ze er ook van genieten, maar het mag allemaal niet zo plezant worden dat de nonchalance erin sluipt. Als dat het geval is, zet ik ze weer met hun voetjes op de grond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.