In Story staat te lezen dat Dana Winner ondertussen al 35 jaar carrière mag vieren. Uiteraard kan de zangeres deze gebeurtenis niet zomaar voorbij laten gaan en dus besloot ze een nieuw album uit te brengen én een jubileumconcert in de Lotto Arena te organiseren.

Uiteraard is Dana nog steeds een topzangeres maar in de eerste plaats voelt ze zich natuurlijk moeder. Wanneer het weekblad vraagt welke eigenschappen ze hoopt doorgegeven te hebben aan haar dochter Chinouk, geeft de zangeres aan dat ze iemand is die vrij sociaal is en graag een babbeltje met de mensen doet. Uiteraard vindt ze bij deze contacten respect erg belangrijk. “En dat doet Chinouk ook”, vertelt ze trots.

Uiteraard hoopt Dana dat Chinouk haar slechte eigenschappen dan weer niet heeft geërfd. Zo zou de zangeres namelijk erg ongeduldig zijn. “Elk jaar heb ik als voornemen om wat geduldiger door het leven te gaan, maar ik hou het nooit vol!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.