Stephanie Planckaert vertelt in Flair dat, wanneer ze op gesprek kwam bij VTM, haar de vraag gesteld werd in welke programma’s ze geïnteresseerd zou zijn om eventueel deel te nemen. De dochter van wielrenner Eddy Planckaert dacht daarbij meteen aan “Een Echte Job”. “Ik zag de vorige seizoenen en ik vond dat zó leuk! Ik twijfelde dus geen moment toen die vraag uiteindelijk kwam

Het tv-gezicht kwam terecht op de afdeling thoraxheelkunde, een afdeling die zich volledig toespitst op alles wat met de slokdarm en longen te maken heeft. Een hele verrassing voor Stephanie maar helemaal geen afknapper omdat ze vanaf het begin aan VTM had duidelijk gemaakt dat ze geen voorkeur heeft voor een bepaalde dienst.

Wanneer de reporter vraagt of Stephanie ook in het echte leven verpleegster zou kunnen zijn, geeft ze aan dat dit vroeger niet het eerste was waar ze aan zou denken. “Maar nu ik dit ervaren heb: zéker. Ik vind het jammer dat het gedaan is, want ik deed het heel graag. De job lag me volledig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.