Wout Bru en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde zijn officieel verloofd, zo staat in Dag Allemaal te lezen. De sterrenchef deed zijn aanzoek tijdens een verrassingsweekendje in de Champagnestreek voor Natassia haar verjaardag.

In de buurt van een pittoreske abdij en een romantisch meer besloot Wout zijn vriendin mee te nemen voor een tocht in een roeiboot om daar vervolgens zijn grote vraag te stellen.

Toch zou de chef volgens Dag Allemaal slechte punten gescoord hebben omdat hij tijdens zijn aanzoek niet op zijn knie is gegaan.

“Tja, dat bootje was nogal wankel, en er lag water op de bodem”, gaat Wout van start. “Hij durfde het juwelendoosje haast niet open te doen omdat hij bang was dat de ring in het water ging vallen. Ik dacht dat het een grap was. ‘Je bent aan het zeveren’, bleef ik zeggen. Maar eens ik doorhad dat het echt was, ben ik in tranen uitgebarsten”, besluit Natassia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.