Wout Bru en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde zijn verloofd, zo staat in Dag Allemaal te lezen. Toch had het volgens het gelukkige paar niet veel gescheeld of het aanzoek was er helemaal niet gekomen.

“Enkele dagen voor het aanzoek had ik een officiële mail gekregen van Instagram dat ik schuldig was aan uitbuiting”, gaat Natassia van start. “Tien minuten later was mijn account gehackt, mijn 20.000 volgers waren allemaal weg. Ik draai een groot deel van mijn omzet op Instagram, dus ik was mijn job kwijt. Plus: ik fotografeer en deel graag onze herinneringen. Ik ben mijn papa verloren toen ik 12 was en toen waren er nog geen digitale fotoalbums. Die gehackte account voelde toch wel als een verlies.”

De hackers probeerden ook de kaarten van de chef te hacken, waardoor al zijn creditcards geblokkeerd werden en hij dus niets meer kon betalen.

“Ik was die ring gaan halen en had zoveel moeite gedaan, maar door al die ellende was mijn goesting over. Natassia was ook continu slechtgezind over haar Instagram… Ik wilde eigenlijk het aanzoek annuleren. Maar gelukkig konden we in de Champagnestreek onze gedachten verzetten”, besluit Wout.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.