In Dag Allemaal staat te lezen dat Wout Bru en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde sinds kort verloofd zijn. Wanneer de reporter polst of het tweetal hun huwelijk al aan het plannen is, geeft Natassia aan dat ze binnenkort een afspraak heeft met haar weddingplanner.

“We moeten eerst beslissen hoeveel gasten er gaan komen. Heel moeilijk, wij kennen zoveel volk…”, gaat de chef van start. “Ik krijg berichten van mensen die vragen wanneer het plaatsvindt, zodat ze de datum kunnen vrijhouden. Raar dat sommige mensen zichzelf uitnodigen. Eens het aantal genodigden vaststaat, zullen we de locatie kiezen, wellicht in het buitenland, dat is relaxter en nonchalanter. Ik wil geen traditioneel trouwfeest waarbij je met iedereen saai handjes moet schudden”

Een datum ligt er nog niet vast, al mikt het koppel op de zomer van 2025, zo geeft Natassia aan. “Dan hebben we voldoende tijd om het feest te regelen. Er komt een deel van mijn familie uit Congo. Ik wil een vleugje Congo in de trouw, omdat mijn roots daar liggen. En een Afrikaans feest is veel leuker dan een Belgisch: iedereen danst en er is zoveel ambiance.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.