In Dag Allemaal staat te lezen dat Dina Tersago zich in een nieuwe levensfase bevindt, de presentatrice zou namelijk veel rustiger en standvastiger in het leven staan dan voorheen. Iets wat erg comfortabel aanvoelt, zo geeft ze aan.

Toch is het ooit anders geweest want als jong meisje zou de presentatrice, volgens het weekblad, flink geworsteld hebben met faalangst en onzekerheid. “Iedereen ziet dat ik zelfverzekerd overkom, maar ik ben daarin moeten groeien”, zei er hierover zelfs bij James The Musical.

“Ik maakte het mezelf vaak moeilijk omdat ik zoveel angst en stress had”, gaat Dina van start. “Dat gevoel zal nooit helemaal weggaan, maar ik heb er wel mee leren omgaan. Doorheen de tijd heb ik dat leren ombuigen naar iets positiefs.’ Hoe ze dat deed? ‘Successen ervaren. Zotte dingen doen die goed uitdraaien. Miss België worden, al is dat heel extreem en niet voor iedereen weggelegd. Ik streef nog altijd in alles wat ik doe de perfectie na, maar ik heb geleerd dat ‘goed’ soms ook goed genoeg is. Soms heb ik het gevoel dat ik een slechte draaidag achter de rug heb, maar dan zeggen anderen tegen mij dat het goed is. Dat die aarzeling of een verspreking niet zo erg is, omdat de mensen dat charmant vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.