Christopher Timmerman, de echtgenoot van Stephanie Planckaert, maakt ondertussen al zo lang deel uit van het gezin dat hij ondertussen aanzien wordt als vast meubilair. Al sinds zijn tienerjaren zien we hem hard werken aan de projecten van de familie. Toch vindt Christopher het belangrijk om zich ook onafhankelijk te ontwikkelen, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Dag Allemaal.

Zo zou Christopher naast de renovaties aan het kasteel in Frankrijk ook volop aan het verbouwen zijn in het appartement naast zijn woning. De bedoeling is om deze woning op termijn te gaan verhuren als vakantiewoning. 

“Dat is mijn eigen project”, gaat hij van start. “Zoals Stephanie televisiewerk doet en mijn schoonouders en schoonbroers met een zaalshow op de planken staan. Ik vind het belangrijk dat we ons elk afzonderlijk kunnen ontwikkelen in wat we graag doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.