In Story staat te lezen dat Peter Van Asbroeck ondertussen al tien jaar samen is met zijn vriendin Gwen. Opvallend, zelfs na al deze tijd kiest het koppel ervoor om nog niet te trouwen of samen te wonen.

“Trouwen zeker niet. Voor mijn nalatenschap hoeft het niet, dat is allemaal al geregeld”, gaat Peter van start. “Samenwonen is weleens ter sprake gekomen, maar Gwen werkt als boekhouder en personal trainer in Hasselt en begint vaak al om 8 uur ’s ochtends te werken. En voor mij, als acteur, is Hasselt echt wel een uithoek.”

Het koppel geeft ook aan dat ze het niet per se nodig hebben om elke dag samen door te brengen. Dit komt volgens Peter omdat ze al wat ouder zijn en beiden gewoon zijn om een eigen leven te hebben. 

“We horen elkaar natuurlijk wel elke dag en zien elkaar regelmatig een dag of een weekendje. Als je elkaar minder vaak ziet, is gewoon samen zijn al bijzonder. Samen wat eten, tv-kijken, bijbabbelen, naar een voorstelling gaan of trainen, het voelt veel intenser en romantischer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.