Linda De Ridder vertelt in Primo vol liefde over haar echtgenoot Marc, die ze al kent van sinds ze twintig was.

“We verbleven destijds boven het theater in Borsbeek. Hij was nog aan het studeren en wou op kot, maar mijn moeder spoorde ons aan om te gaan wonen op een appartement boven de ticketshop in Borsbeek”, gaat de actrice van start. “Ik heb Marc ontmoet op een kaasavond van gepensioneerden. We werkten er als vrijwilliger. We woonden in dezelfde straat in Borsbeek maar wisten dit niet van elkaar. Ik had al een auto en heb hem die avond naar huis gebracht. Zo is alles begonnen.”

Niet lang nadat ze elkaar leerden kennen, besloot het tweetal om samen op reis te gaan. Een goeie test, zo blijkt, want vanaf dat moment wist Linda dat Marc de ware was voor haar.

“Ondertussen zijn we al 40 jaar samen. We kunnen alles aan elkaar kwijt. We babbelen heel veel. Dat blijft heel belangrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.