Recent werden actrice Annie Geeraerts, beter bekend als de Bomma uit ‘Familie’ en haar tv-echtgenoot Ray – Albert – Verhaeghe nog officieel gehuldigd als het oudste nog actieve soapkoppel ter wereld. De Bomma is dan nog altijd één van de populairste personages uit de reeks. En dat terwijl de dagelijkse VTM-serie al ruim 32 jaar meedraait.

Zelf loopt Annie intussen ook al bijna een eeuw rond op deze aarde, meer specifiek sinds augustus 1926. In een gesprek met Primo blikt de actrice terug op hoe de wereld veranderd is sinds ze jong was en vertelt ze ook wat ze soms mist van vroeger.

“Als ik terugdenk aan mijn jongere jaren, lijkt het alsof de wereld een sneltrein is geweest die niet van plan was te stoppen”, vertelt Annie. “Sommigen beweren dat vroeger alles beter was, maar ik denk dat elke tijd zijn eigen charme heeft. De vooruitgang in technologie bijvoorbeeld is indrukwekkend, maar ik moet toegeven dat ik soms weleens de eenvoud van vroeger mis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.