Behalve als radio-dj bij JOE is Raf Van Brussel ook al meer dan 30 jaar actief als zanger in de Vlaamse showbizz. Gevraagd naar welke momenten uit de beginjaren van zijn carrière hij het meest koestert, moet hij spontaan aan zijn eerste optreden bij ‘Tien Om Te Zien’ denken.

“Die allereerste keer ‘Tien Om Te Zien’ in Blankenberge zal ik nooit vergeten”, vertelt Raf aan Primo. “Ik had al eens in de Joepie gestaan en we werden al eens gedraaid op radio Donna, maar ‘Tien om te Zien’ was toen dé manier om Vlaanderen te laten kennismaken met je muziek”, zegt hij. “De druk was dus heel groot.”

“Toen we uit het shuttlebusje stapte, stond de hele zeedijk vol jonge meisjes die begonnen te gillen”, herinnert hij zich. “Maar wat bleek: net na ons was een tweede busje gestopt. Die meisjes waren niet voor mijn band Sunny Side Up aan het gillen, maar voor de jongens van Get Ready!”, lacht Raf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.