Wanneer je het even moeilijk hebt, is het belangrijk dat je iets hebt in het leven waarin je wat afleiding kan vinden. Dat is voor iedereen verschillend, dat is voor iedereen anders. Voor Hanne Troonbeeckx is dat winkelen.

“Buiten zijn, onder de mensen komen en mezelf iets gunnen. En ook: ik vind het gewoon belangrijk om de juiste dingen te dragen. Ik kan ’s ochtends opstaan en voelen: dié broek moet ik aan. Als ik het dan anders doe omdat ik bijvoorbeeld te weinig tijd heb, voel ik onderweg al van ‘shit’. En dan sleep ik dat de hele dag mee”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Hanne is niet meer op televisie te zien en is nu regelmatig aan het werk als personal shopper. Ze probeert creativiteit me te geven aan andere vrouwen.

“Soms zijn het vrouwen die heel specifiek iets zoeken voor een feest. Maar vaak zijn het ook vrouwen die het een tijdje moeilijk hebben gehad. Of ziek zijn geweest. Of een echtscheiding hebben meegemaakt en zichzelf eens willen verwennen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.