Julia Boschman, bekend van K3, wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Nederlandse juicekanalen. Eerder kwamen deze al met het nieuws naar buiten dat Julia een affaire zou gehad hebben met Metejoor. Nu brengen deze roddelpagina’s een oude affaire van de zangeres naar buiten.

Julia zou namelijk voor haar periode bij K3, iets gehad hebben met een musicalregisseur. Geen probleem zou u denken, ware het niet dat ze ondertussen al wel samen was met haar partner Ben. Doordat het koppel al een hele tijd niet meer samen op foto’s te zien is, doet het gerucht de ronde dat het tweetal een punt achter hun relatie heeft gezet.

Daar stoppen onze Nederlandse collega’s echter nog niet volgens Dag Allemaal. Begin februari zou Julia namelijk kussend gespot zijn in Antwerpen met niemand minder dan Giovanni Kemper. Volgens deze Nederlandse roddelpagina’s zouden hiervan verschillende getuigen zijn. Opvallend: want in de musical De 3 Biggetjes, wordt Julia verliefd op een wolf die gespeeld wordt door Giovanni Kemper.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.