Stephanie Planckaert stelt met erg veel trots haar nieuwe tv-programma Families XXL voor, hierin volgt ze hoe het leven in enkele grote gezinnen verloopt.

“Niet dat ik mezelf als presentatrice zie”, gaat ze van start in Dag Allemaal. “Eerder als iemand die heel geïnteresseerd is in ’t leven van andere mensen en haar nieuwsgierigheid de vrije loop laat. Human interest dus, en uiteraard ben ik het gewoon om een camera in mijn kielzog te hebben.”

Hoewel Stephanie met Iluna, Mageno en Elara zelf ook al een mooi gezinnetje heeft, moet de presentatrice toch toegeven dat het zien van deze grote gezinnen haar niet onaangeroerd laat. “Iedere keer als ik bij zo’n groot gezin op bezoek was, stak mijn kinderwens de kop op”, geeft ze aan. Het weekblad spreekt zelfs over het feit dat Stephanie haar droom om nog eens moeder te worden zelfs nog niet zou kunnen loslaten.

“Mijn moeder ging door een mini-rouwproces toen de beslissing viel dat er geen kinderen meer zouden komen”, vertelt ze. Door de reactie van haar moeder zou Stephanie opnieuw aan het twijfelen geslagen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.