Junior Planckaert is sinds kort samen met zijn ouders en broer Francesco op verscheidene Vlaamse podia te zien met hun theatervoorstelling “De Planckaerts op de planken”. In het hele gegeven vertolkt Junior de rol van drummer.

“Ik amuseer me enorm”, gaat hij enthousiast van start in Story. “Ik speel al drums sinds mijn tiende en nu kan ik dat eindelijk op een podium doen. De sfeer die er hangt, is zo verslavend, ik zou dat elke dag kunnen doen. Al hebben veel mensen wel een verkeerd beeld van mij. Ze denken dat ik niet graag in de schijnwerpers sta, omdat ik me in onze docureeks vaak op de achtergrond hou. Maar als ik voor een publiek sta, word ik iemand helemaal anders.”

Junior geeft aan dat hij zich helemaal kan uitleven achter de drums. “Maar laat me niet zingen of pianospelen. Als Clouseau of Bazart ooit een drummer zoekt, mogen ze me dus altijd bellen. Drummen is echt een uitlaatklep voor mij. Ik doe het vaak ’s avonds thuis. Of mijn ouders dat niet vervelend vinden? Die vinden net dat het leven in huis brengt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.