Peter Van Asbroeck is een erg interessant man, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Dag Allemaal. De acteur heeft niet enkel op de planken gestaan maar heeft ook een carrière als tv-kok en horeca-ondernemer achter de rug. In zijn vrije tijd houdt hij van duiken, vliegen en het leger, kortom een ware duizendpoot.

Sinds kort is Peter zelfs opnieuw op het tv-scherm te zien in de telenovelle ‘Milo’, dit na een afwezigheid van meer dan tien jaar. Toch heeft de acteur niet stilgezeten in de tussentijd, zo was hij onder meer een eigen zaak begonnen in Zuid-Afrika én heeft hij zelfs meegespeeld in een Zuid-Afrikaanse soap.

Zijn lange afwezigheid op de Vlaamse schermen is volgens de acteur niet te wijten aan het dodelijk ongeval waarbij hij destijds betrokken raakte. “Ik werd gewoon nog weinig gevraagd. Gelukkig heb ik altijd beseft dat ik meerdere potjes op het vuur moest hebben om rond te komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.